Ik ben Iris van Gijzel, en ik help ouders om het thuis wat leuker en relaxter te maken. Veel mensen ervaren het ouderschap als hard werken, en ik denk – sterker nog, ik wéét uit eigen ervaring– dat het best een beetje makkelijker kan! Dat doe ik als aller eerste gecertificeerde Conscious Parenting MethodTM Coach van Nederland. 

Daarnaast werk ik als team coach, persoonlijk leiderschapscoach en trainer. En ik ben getrouwd en natuuuuurlijk ook moeder!

Ik ben nu al een tijdje bezig om mezelf te ontwikkelen in het ouderschap. Niet om de perfecte ouder te worden, maar omdat ik oprecht geloof dat een betere wereld begint bij mijzelf. Dus ook bij ons thuis. Als ik zorg dat ik goed in mijn vel zit, en mij bewust ben van mijn impact op ons gezin, kan ik dat ook veranderen. Sterker nog, ík ben de enige die ik kan veranderen! 

Voor mij begon het tijdens mijn opleiding tot coach waarin ik heel veel innerlijk werk heb gedaan. Ik zág het verschil thuis. Het contact met mijn dochters veranderde, ik was relaxter en zelfverzekerder tegelijk. Ik was zachter naar mij, en daarmee ook naar hen. Ik leerde écht luisteren en aanwezig zijn met mijn volle aandacht. Ik ben mij nu bewust van mijn aandeel in het gedrag van de meiden.

Ik probeer zoveel mogelijk bewust te zijn van wat er bij mij speelt, zodat ik dat niet op hen ‘plak’ (projecteer). Daarnaast kies ik bewust voor wat ik wel en niet belangrijk vind, in plaats van dat ik mij laat leiden door oude (onbewuste) gewoonten. Daardoor ben ik gelukkiger, meer ontspannen en rustiger. 

Kinderen zijn de ideale persoonlijk-ontwikkel-tool. Als je zelf bereid bent om het te zien, kan je zo waanzinnig veel over jezelf leren van je kind. En daarmee help je je kinderen ook nog. Als jezelf helemaal ok bent met wie je bent, kunnen je kinderen ook helemaal zichzelf zijn. En leren ze dat ze goed zijn zoals ze zijn. Precies zoals ze al zijn. 

Door middel van individuele coaching en een online-programma begeleid ik ouders om te gaan opvoeden vanuit rust, vertrouwen en plezier. Te stoppen met hard werken, minder te doen en meer te ‘Zijn’. Op deze site en op mijn social media deel ik tips en persoonlijke verhalen. Daarmee hoop ik jou te inspireren en te laten zien dat het écht leuker en makkelijker kan! 😁

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Plan een gratis kennismaking sessie in! Dan beantwoord ik je vragen kan je vertellen over waar jij tegen aan loopt.

P.S. Voor wie nog wat meer wil weten over mijn opleiding en achtergrond: Ik heb in de afgelopen jaren meerdere coaching opleidingen gevolgd voor zowel individuele coaching als relatie- en team coaching. Daardoor ben ik gecertificeerd life coach bij de International Coach Federation en Gecertificeerd Conscious Parenting Method Coach. Naast het begeleiden van ouders werk ik als persoonlijk leiderschap coach. Als trainer en mentor ben ik betrokken bij een geaccrediteerde Coach Training. Op LinkedIn kan je mijn volledige profiel lezen.