Wat deelnemers van het Connection Adventure erover schrijven

“Ik twijfel als moeder van een tweeling vaak aan mezelf of ik het allemaal wel goed doe. Na een heftig conflict met één van mijn kinderen, kan ik me heel erg schuldig voelen en komt echt wel eens de angst naar boven de liefde van mijn kind te verliezen. Het Connection Adventure is een echte eye-opener voor me geweest: het is zo waardevol om te weten waardoor die conflicten eigenlijk ontstaan! Ik heb heel veel over mijzelf geleerd en weet nu beter waarom ik in bepaalde situaties overvallen word door mijn emoties. Door dat inzicht kan ik beter met het conflict omgaan; ik kan me sneller weer ontspannen doordat ik me minder schuldig voel en kan de band met mijn kind weer sneller herstellen. Iris en Anca hebben me op een hele mooie reis gestuurd en hebben ervoor gezorgd dat ik zekerder en meer ontspannen in het ouderschap sta!”

Simone, 41 jaar, 2 kinderen (4 jaar).

“Het Connection Adventure is een ondersteunend programma om écht meer in verbinding te komen met je kind.

De openheid en grappige voorbeelden van Anca en Iris zorgen voor herkenbaarheid en stimuleren om zelf die stap naar verandering te maken. De inzichten die werden gedeeld hebben mij aangezet om meer te reflecteren op mijn eigen handelen in situaties die vastlopen. Wat gaat er nou eigenlijk mis? En is dit van mijn kind of ligt dit eigenlijk bij mijzelf? Door mijn eigen verwachtingen bij te stellen ervaar ik zoveel meer verbinding ❤ Het werkboek biedt hierin ook een handig handvat om steeds wat dieper te gaan en te ervaren waarvoor je óók kunt kiezen.”

Esther, Agile Coach en moeder van zoon van 5 jaar

“Ik heb de live call’s met veel plezier gevolgd. Die vond ik heel ontspannen om te volgen, leerzaam en vaak heel herkenbaar met de voorbeelden die je gaf. Uit elke call kon ik wel iets halen wat ik kon toepassen in het maken van de connectie met mijn kinderen! Ik hoor nu geregeld Iris haar stem als er thuis weer eens iets uit de hand loopt. 😉 En dat helpt hoor!

Met bepaalde situaties kan ik beter omgaan. Ook heb ik geleerd als een kind boos is, dat vaak ergens vandaan komt. Bijvoorbeeld frustraties of niet lekker in hun vel zitten. In plaats dat ik daar hard tegenin ga, probeer ik het kind nu juist liefde te geven. 

Kortom het was leerzaam en leuk om te volgen. 

Heel veel dank dat ik mee mocht reizen in jullie mooie avontuur!”

Cynthia, fysiotherapeut, 3 kinderen (5, 8 en 10 jaar oud)

“We hebben allemaal avontuur nodig in ons leven, of we het ons nu realiseren of niet. Het Connection Adventure van Anca en Iris is er een die je helpt om te veranderen, of op zijn minst de manier waarop je bepaalde aspecten ziet te veranderen.

Met elke video die ik keek en elke tekst die ik las, was het alsof ik een gordijn voor mijn ogen opentrok en de dingen veel duidelijker zag. Ik begrijp nu veel meer van de relatie met mijzelf, en van mijn relaties met anderen. Het programma was erg goed gestructureerd, met lessen, een werkboek, meditaties, bronnen van wijsheid en nog veel meer.

Ik beveel dit programma van harte aan en ik zou de ervaring op elk moment herhalen.”

Iuliana C.

“Het Connectie Adventure nodigt uit om de relatie met je kind te ècht onder de loep te nemen. Het liet mij juist de positieve momenten zien: wat er goed gaat, de connectie die ik dan voel en de mooie momenten die ik dan met mijn kind beleef. Het opschrijven van deze ervaring hielp me beter om te gaan met de momenten waarop die connectie er niet is.

Waar de situatie voorheen uitliep in een conflict, lukt het me nu kalm te blijven en mijn dochter met open hart te benaderen. Hierdoor loopt de situatie niet zo hoog op en zijn we in staat onze connectie in een veel kortere tijd weer te herstellen!”

 Joris, 46 jaar. Vader van een dochter (11 ) en een zoon (9) 

“Ik herkende mij in de ouder die Iris omschreef: snel chagrijnig en met een kort lontje. Vooral met mijn zoon van 3,5 was ik ongeduldig. Ik schreef mij in voor het Connection Adventure, en dat was een goede keuze! Al tijdens het adventure verbeterde de relatie met mijn zoon. Mijn vrouw ziet het verschil ook: ‘het is alsof je hem beter begrijpt’ zei ze. Ik ben liever en rustiger geworden als vader.”

Jerry, IT Proces Manager, vader van een zoon (3,5 jr) en dochter (15 maanden)

“Het was prachtig! Ik vond het vooral leuk hoe het ons door alle aspecten van het leven droeg. Hoe het ons uitdaagde om zelf te ontdekken en te begrijpen dat alle successen of mislukkingen gebaseerd zijn op één persoon: ikzelf. Alles is logisch als ik naar binnen kijk in plaats van naar buiten te kijken.”

Andreea A.

“Deze cursus was voor mij een echt avontuur. Door naar het zorgvuldig voorbereide materiaal te luisteren en het werkboek in te vullen, “riskeer je” een lawine van onaangename gevoelens, waar je vervolgens aan werkt door de cursus te doorlopen. Je herontdekt jezelf bij elke stap. Een heerlijk avontuur voor jou en de relatie met je kind!

A.B.

Wat ouders over de Individuele Coaching schrijven

“De coaching van Iris heeft me geholpen om inzicht te krijgen in wat IK nodig heb zodat ik er volledig kan zijn voor mijn kinderen. Voor mij was het een verdieping op thema’s waar ik al langer mee bezig ben. Ik realiseerde me weer hoe belangrijk het is om er ook echt aandacht aan te besteden. Daarbij helpen de coaching sessies enorm. Iris is een hele fijne, gevoelige coach die mij ook op momenten waar ik het spannend vond aanmoedigde om erbij te blijven en vooral de verbinding met mezelf op te zoeken.”

Brigitte, 3 zoons. (6, 8 en 9)

“Ik heb met Iris gewerkt aan mijn rol als ouder in een druk leven met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Iris is én een goede coach én een warm en begripvol persoon. Zij volgde mij en stelde vragen die leidde tot meer inzicht en nadenken. Ik pas dagelijks toe wat ik heb geleerd en weet wat ik kan doen als ik even terugval.”

Angela, 2 kinderen (5 en 11)

“Iris creëerde de veilige omgeving die ik nodig had. Haar aanwezigheid is stevig en betrouwbaar en ondersteunend om de uitdagende situaties die ik had te onderzoeken. Iris maakte het makkelijker om in de hoeken van mijn innerlijke-zelf te zijn, omdat ik mij gezien en gedragen voelde. Ze stelde de juiste vragen om mijn eigen antwoorden te vinden. Ik ben zeer dankbaar voor de sessies die ik met Iris heb gedaan.”

Ida Blichfeldt

“Ik had niet verwacht dat ik in een korte tijd zo’n shift kon maken. Als ik dat had geweten had ik dit veel eerder gedaan. Door de awareness dat ik getriggerd word kan ik het herkennen en kan ik er afstand van nemen. Daardoor kan ik er nu rustig mee omgaan. Eerst voelde ik mij als een superheld die de kracht nog niet helemaal onder controle heeft. Nu heb ík de controle.

Ik ben nu een rustiger persoon, en mijn zoon is ook rustiger. Als hij moeilijk doet, ga ik er niet meer in mee. De relatie tussen mij en mijn zoon is veel beter geworden.”

Henny, IT Consultant, van vader van een zoon (6 jaar