De meeste ouders ervaren ouderschap als een mix van geweldig én super stressvol. Een ervaring van vallen en opstaan. Verrijkend en liefdevol. En tegelijkertijd zwaar, uitdagend, en vermoeiend. Ouderschap is hard werken

Uit eigen ervaring weet ik dat het makkelijker én leuker kan. En het mooiste is: de sleutel daarvoor licht bij onszelf!

Door middel van individuele coaching en een online-programma begeleid ik ouders om te gaan opvoeden vanuit rust, vertrouwen en plezier. Te stoppen met hard werken, minder te doen en meer te ‘Zijn’. 

Naast dat je leert om je kind beter te begrijpen en er op een adequate en rustige manier op te reageren, leer je veel over jezelf. 

“Ik had niet verwacht dat ik in een korte tijd zo’n shift kon maken. Als ik dat had geweten had ik dit veel eerder gedaan.”
Henny, vader van een zoon
Ouderschaps-coaching

In dit werk combineer ik de kennis, ervaring en tools uit verschillende coach-opleidingen met de Conscious Parenting Methode™ van dr. Shefali. Zij trainde mij in o.a. de ontwikkeling van kinderen, psychologie, mindfulness, en emotionele intelligentie.

Met deze unieke combinatie ondersteun ik jou om die blije, ontspannen ouder te worden die jij wilt zijn!

Ben jij klaar om de shift te maken?