HET CONNECTION ADVENTURE

Zit je ‘s avonds uitgeput en futloos op de bank, moe van de hele dag politieagentje spelen?

Zou je wel wat vaker gezellig, ruzie-vrij avondeten met je gezin?

Ben je bang dat je kind jou niet alles vertelt?

Voel jij je schuldig nadat je weer ontploft bent tegen je kind?

Twijfel je soms of je het allemaal wel goed doet?

Ben jij klaar om met de relatie met je kind aan de slag te gaan?

Dan is het Connection Adventure voor jou!

In dit online-programma van 14 weken hebben Anca en ik onze kennis, ervaring, opleidingen en levensverhalen samengebracht tot een groot avontuur vol lessen gebaseerd op kennis uit o.a. psychologie, neurowetenschap, pedagogiek, ontwikkelingspsychologie en mindfulness. Samen met andere ouders ga je een maand lang op pad naar een meer ontspannen en blijere versie van jezelf.

Je krijgt video lessen, een werkboek, meditaties en extra inspiratie.

Een bijzonder onderdeel is namelijk het online-kampvuur, waarbij we elke week in een klein groepje samen komen. In die bijeenkomsten is er o.a. ruimte voor individuele vragen en coaching. Daarnaast vinden de meeste mensen het gewoon héél fijn om te horen dat anderen tegen precies dezelfde dingen aanlopen! Dat alléén al maakt het waardevol om samen bij het vuur te komen zitten, online dan. Om zorgen dat iedereen voldoende aan bod kan komen (en er genoeg marshmallows zijn 😉), is er in dit programma plek voor maximaal 8 deelnemers.

We starten juni 2022!

> het Connection Adventure <

Met verschillende lessen en opdrachten helpen we je om:

  • je kind beter te begrijpen en je niet langer slachtoffer te voelen van het gedrag van je kind
  • minder opvliegend te zijn, en makkelijker je geduld te bewaren
  • nieuwe, bewuste gewoontes te beginnen die iederéén in het gezin voeden
  • te gaan genieten van het moment en meer plezier te hebben met je kind

Daarnaast kan je een aantal dingen leren:

  • Hoe je jouw kind kunt helpen bij het reguleren van overweldigende emoties
  • Hoe je jezelf kunt kalmeren in ‘the heat of the moment’, in plaats van in schreeuwpartijen te belanden
  • Hoe je dingen voor elkaar krijgt zonder altijd boos te hoeven worden
  • Wat het betekent om bewust te reageren in plaats van gedreven door emotie
  • Hoe jij je kind kan laten weten dat het helemaal oké is zoals het is
  • Hoe jij kunt groeien door de lessen van je kind

Wat anderen over het Grote Connection Adventure zeggen...

“Ik twijfel als moeder van een tweeling vaak aan mezelf of ik het allemaal wel goed doe. Na een heftig conflict met één van mijn kinderen, kan ik me heel erg schuldig voelen en komt echt wel eens de angst naar boven de liefde van mijn kind te verliezen.

Het Connection Adventure is een echte eye-opener voor me geweest: het is zo waardevol om te weten waardoor die conflicten eigenlijk ontstaan! Ik heb heel veel over mijzelf geleerd en weet nu beter waarom ik in bepaalde situaties overvallen word door mijn emoties. Door dat inzicht kan ik beter met het conflict omgaan; ik kan me sneller weer ontspannen doordat ik me minder schuldig voel en kan de band met mijn kind weer sneller herstellen. Iris en Anca hebben me op een hele mooie reis gestuurd en hebben ervoor gezorgd dat ik zekerder en meer ontspannen in het ouderschap sta!”

Simone, 41 jaar, 2 kinderen (4 jaar).

“Ik heb Iris jaren geleden leren kennen als een warme persoonlijkheid en was dan ook direct enthousiast over het programma was zij samen met Anca heeft ontwikkeld.
Connection Adventure is een ondersteunend programma om écht meer in verbinding te komen met je kind.

De openheid en grappige voorbeelden van Anca en Iris zorgen voor herkenbaarheid en stimuleren om zelf die stap naar verandering te maken. De inzichten die werden gedeeld hebben mij aangezet om meer te reflecteren op mijn eigen handelen in situaties die vastlopen. Wat gaat er nou eigenlijk mis? En is dit van mijn kind of ligt dit eigenlijk bij mijzelf? Door mijn eigen verwachtingen bij te stellen ervaar ik zoveel meer verbinding ❤ Het werkboek biedt hierin ook een handig handvat om steeds wat dieper te gaan en te ervaren waarvoor je óók kunt kiezen.”

Esther, Agile Coach en moeder van zoon van 5 jaar


Wat je kunt verwachten:

Module 1

We beginnen met ontdekken wat verbinding betekent, waarom het belangrijk is en wat het moeilijk maakt om je verbonden te voelen.

Module 2

We gaan door met een van mijn favoriete onderdelen: Triggers! Je leert wat het is, wat je eraan hebt, en hoe je kunt zorgen dat je er niet meer zo’n last van hebt .

Module 3

In de derde module kijken we naar onze verwachtingen. Daar hebben we er (deels onbewust) namelijk nogal veel van, en die zitten in de weg van echte verbinding. In deze module ga je ontdekken waar ze vandaan komen en waarom het belangrijk is om je er bewust van te zijn.

Module 4

Nu is het tijd om dieper in jezelf te duiken. We bespreken hoe de meeste mensen meerder ‘delen’ in zichzelf hebben, en gaan die verkennen. Je leert waarom het belangrijk is om eerst contact met jezelf te maken om goed contact te kunnen maken met je kind.

Module 5

In deze module ontdek je waarom we het innerlijke werk hebben gedaan. Je leert hoe je de nieuwe tools in het dagelijks leven kunt toepassen.

Module 6

In de laatste dagen van ons avontuur rapen we alle lessen bij elkaar, en vieren we wat je hebt bereikt. Daarna gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om te zorgen dat je deze nieuwe skills vast kunt houden, en misschien zelfs wel verder te groeien!


Wat je krijgt:

Price tag (8)

Als jij….

klaar bent om jouw manier van opvoeden te gaan veranderen,
open staat om naar jezelf te kijken om je kind te helpen,
geïntrigeerd bent door het idee dat je van alles kunt leren van je kind en
wil leren om een meer ontspannen en vrolijke ouder te zijn,
…dan verwelkomen we je graag in het

> Het Connection Adventure! <

FAQ

We hebben dit avontuur gemaakt voor mensen met kinderen van ongeveer 2 – 12 jaar, maar ouders van oudere kinderen, mensen die met kinderen werken, opa’s en oma’s zijn ook welkom. Het is zelfs waardevol voor mensen die geen kinderen hebben, aangezien het over connectie gaat.

Het Connection Adventure kost €449,- incl. BTW. Daarvoor word je – naast alle videos, het werkboek en de andere materialen – bijna een half jaar lang door mij begeleid.

Deze prijs is geldig t/m 31-12-2022.

We starten in juni 2022

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt om vragen te stellen en ervaringen uitwisselen. Daarom is er in deze editie plek voor maximaal 8 deelnemers. 

Het werkboek en de meditaties zijn in het Nederlands. De videolessen zijn Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. Daarnaast bieden we inspiratie van verschillende bronnen. Dat is ook in het Engels. We doen ons best om Engelse inhoud van ondertiteling te voorzien.

Dit avontuur duurt 14 weken.  Het materiaal blijft daarna beschikbaar. We houden natuurlijk rekening met de zomervakantie, dus de editie van Juni zal in looptijd langer zijn.

In de juni editie lassen we een pauze in van 8 weken tijdens de zomer vakantie. Gedurende die weken houd je toegang tot het materiaal, maar zullen we geen groepsbijeenkomsten plannen. Ik zal wel af en toe beschikbaar zijn voor inspiratie en vragen.

Het avontuur is rijk aan inhoud, maar je hoeft het niet allemaal te lezen, luisteren of kijken. Kies wat jou aanspreekt. We raden je aan om ongeveer 15 minuten per dag tijd te maken om hiermee aan de slag te gaan. Welk moment op de dag maakt niet uit, je kunt op pad als het jou uitkomt.

Je krijgt een email met een link naar de lessen van die week of dag. (Ik beloof je dat ik je niet elke dag zal mailen) Daarnaast zal ik wat ‘food for tought’ delen in de Facebookgroep en beantwoord ik vragen of geef ik meer informatie in de zoom sessies.

Alleen de Live Calls en de online-kampvuren zijn op een bepaald moment. De Live Calls kan je altijd terug kijken, de online bijeenkomsten niet. Als alle deelnemers bekend zijn zal ik met jullie kijken wat het juiste moment is voor die ontmoetingen.

Natuurlijk is het jammer als je een van de kampvuren mist, maar het betekend niet dat je het programma niet kunt doen.

De rest van de lessen en inspiratie krijg je in je mailbox, dus kan je mee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Ja dat kan. Je kan het volledige avontuur mee doen, je mist wel de posts in de FB groep van mij en van andere deelnemers.

Over ons

Iris van Gijzel een warme en fijngevoelige professionele coach, die ouders helpt om op te voeden vanuit rust, vertrouwen en plezier. Ze is de eerste Certified Conscious Parenting Method ™ Coach van Nederland. Cliënten omschrijven haar als speels en professioneel tegelijk. Iris brengt lichtheid terwijl er diep en transformerend werk gedaan wordt.

Ze is een geweldige luisteraar, geduldig en heeft scherpe inzichten.

Een paar van Iris’ favoriete dingen zijn: knuffelen met haar twee dochters van 8 en 10 jaar, wandelen in de natuur en genieten van een kopje koffie met een croissant op het strand.

Anca Dancu is een Certified Conscious Parenting Method ™ Coach, blogger bij invatmontessori.ro en een Montessori-homeschooling-moeder van twee kinderen van 3 en 5 jaar. Ze vindt het leuk om ouders te helpen de relatie met hun kinderen te veranderen en hun ware zelf te versterken tijdens dit transformatieproces. Voor Anca zijn zowel Montessori als Conscious Parenting niet alleen methodes, maar een levensstijl.

De eerste ouder met wie ze werkt, is altijd zichzelf, zodat ze voorzichtig en bewust de hand van haar cliënt kan vasthouden en naast hen kan lopen tijdens dit avontuur dat ouderschap wordt genoemd.

Anca is een fervent lezer, kookt graag voor haar gezin en speelt Scrabble. Ze hoopt op een dag urenlange woordspelletjes te spelen met haar kinderen.

We starten juni 2022!

We zien je heel graag in het Connection Adventure!

Heb je vragen? Bel, app of mail mij, dan beantwoord ik ze!